CONTACT EIGNAAR:

Daan Visser, Harlingen


MAILADRES:

daanviss@gmail.com


TEL: +31(0)6 40429796


het_schip.html
Meevaren.html
prijzen.html

Welkom aan boord

De Risico is een klipper met een rijke geschiedenis. Het is een snel en wendbaar schip dat gemakkelijk te bevaren is met een kleine bemanning. Schipper Daan kent het Wad op zijn duimpje. Hij neemt je mee naar bijzondere plekken buiten de toeristische drukte om.  Afhankelijk van de samenstelling en wensen van de groep wordt het programma bepaald. Jong of oud, zeilervaring of niet, iedereen kan het avontuur aangaan.

Eilanden bezoeken, droogvallen, een uitstapje naar het IJsselmeer, alles is mogelijk. En het zeilen staat centraal. Een spel met wind en het getij, samen je doel bereiken. Een belevenis om nooit te vergeten!


De Klipper heeft 20 slaapplaatsen. Bij een dagtocht kunnen er 32 gasten mee aan boord. Het schip is in 1895 gebouwd en ademt nog steeds de sfeer van vroeger, maar dan wel met alle gemakken van deze tijd. Een mix van authentiek en hedendaags. Iedere hut heeft een eigen wastafel. Er zijn een douche en toilet aan boord en een goed uitgeruste keuken.  Aan dek is een ruime zitkuip om tijdens het zeilen gezellig te zitten. En ook binnen is er alle ruimte om prettig te verblijven als het weer even tegen zit.

home_de.html

VOLG ONS

REDERIJ VOORUIT